Pályázatok

Pályázat / eszköz

A FÉMSZER Kft. az utóbbi években folyamatosan fejlődni tudott és a továbbiakban is ez a célja csakúgy, mint a térség megnövekedett piaci igényeinek hosszú távú kielégítése. A FÉMSZER Kf.t fő tevékenységi köre acélszerkezetek gyártása és szerelése, épületlakatos ipari munkák, valamint klasszikus lakatosipari lemez-megmunkálási munkák elvégzése, a cég ezt a tevékenységet kívánja jelen beruházás keretében fejleszteni.

A beruházás keretében Pályázó a székhelyeként funkcionáló, Vác, Gödöllői út 13. szám alatt elhelyezkedő, 3.386 m2 területű telephelyen kívánja megvalósítani eszközbeszerzését.

A beszerezni kívánt eszközök: EPPLE E-HSTS 3.060-10 hidraulikus lemezvágó; UZMA CAP 30135 E-CNC hidraulikus prés-élhajlító; UTILEV UT35P LPG Targonca.

Az új eszközök beszerzésével a FÉMSZER Kft. növelni tudja a hatékonyságát, gyorsabb pontosabb munkavégzésre lesz képes a modernebb eszközökkel. A hatékonyság növekedésével több megrendelői igényt tud kielégíteni és növelni tudja az árbevételét.

Támogatás forrása:

A mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén című, PM_KKVESZKOZ_2018 kódszámú pályázati kiírás keretében, a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.

A projekt tervezett befejezése: 2021.09.15.

Pályázat / eszköz

Kedvezményezett: Fémipari Szerelő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Lemezmegmunkáló műhely korszerűsítése új eszközök beszerzésével

A szerződött támogatás összeg: 14 132 678 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: A „Mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatására a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú felhívás keretében eszközbeszerzés valósult meg, amelyek az alábbiak:

  • BERMET MAXIMA 31135 hidraulikus prés-élhajlító
  • Graco MERKUR nagynyomású Airless festékszóró

Az új gépek beszerzésének köszönhetően egyes termelési folyamantok lerövidíthetőkké váltak, emellett az eddigieknél is magasabb minőségű termékek előállítása vált lehetővé, így a társaság versenyképessége a piacon tovább nő. Az új gépeknek köszönhetően magasabb megrendelésszám válik teljesíthetővé, anyagi stabilitást biztosítva a társaság számára, ami jelentősen hozzájárul a meglévő munkaerő megtartásához, esetlegesen a foglalkoztatotti létszám növeléséhez. A projekt tényleges befejezés dátuma: 2021.08.31.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.08.31.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01303

Pályázat

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVTELEP_2018 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a ”Fémszer” Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 55%-os támogatási intenzitással.

A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 64.810.626 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megyei fejlesztések, regionális beruházási pénzügyi támogatásból valósul meg.

Fémszer Kft 2600 Vác, Gödöllői út 13 szám alatti telephelyén 585m2-es műhelycsarnok épület fel. Az új, nagyobb épület lehetőséget nyújt korszerűbb, modern gépek, szerszámok üzemeltetésére. A csarnok felépítése a dolgozók számára jobb munkakörülményeket teremtett, javultak a munkafeltételek, hatékonyabb lesz a gyártás.

A fejlesztés a PM_KKTELEP_2018/170 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósult meg.

A projekt befejezési dátuma: 2021. június 29.