Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-

Kedvezményezett neve

FÉMSZER Kft.

Pályázat neve

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21- A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt címe

Fejlesztés a FÉMSZER Kft.-nél eszközbeszerzéssel, képzéssel és tanácsadással, megújuló energiával, valamint ingatlan beruházással

Projekt azonosítószáma

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-04295

Projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében Vácon található telephelyünkön felújításra kerül a régi műhelyrészlegünk a jobb és biztonságosabb munkakörülmények megteremtése céljából. Telepítésre és üzembe helyezésre kerülnek az alábbi technológiafejlesztést szolgáló eszközök: 1 db élhajlító, 1 db szalagfűrész gép, 1 db hidraulikus lemezhengerítő.  Hosszútávú hatékony működésünk érdekében üzleti terv is készül fejlesztésünk keretében, valamint 5 fő munkavállalónk soft skill képzésen vesz részt annak érdekében, hogy az ügyfelekkel való kommunikáció, és a megrendelések lebonyolítása minőségi és professzionális legyen. Fejlesztésünk eredményeként kedvezőbb áron jobb minőséget tudunk produkálni, így várhatóan növekedni fog az elvégzendő munkáink mennyisége is.

Beruházás helye

2600 Vác, Gödöllői út 13. (5454/1. hrsz.)

Szerződött támogatás összege

67 255 891 Ft.

Támogatás mértéke

50 %

Projekt tervezett befejezési dátuma

2023.05.01.

Pályázat / eszköz

A FÉMSZER Kft. az utóbbi években folyamatosan fejlődni tudott és a továbbiakban is ez a célja csakúgy, mint a térség megnövekedett piaci igényeinek hosszú távú kielégítése. A FÉMSZER Kf.t fő tevékenységi köre acélszerkezetek gyártása és szerelése, épületlakatos ipari munkák, valamint klasszikus lakatosipari lemez-megmunkálási munkák elvégzése, a cég ezt a tevékenységet kívánja jelen beruházás keretében fejleszteni.

A beruházás keretében Pályázó a székhelyeként funkcionáló, Vác, Gödöllői út 13. szám alatt elhelyezkedő, 3.386 m2 területű telephelyen kívánja megvalósítani eszközbeszerzését.

A beszerezni kívánt eszközök: EPPLE E-HSTS 3.060-10 hidraulikus lemezvágó; UZMA CAP 30135 E-CNC hidraulikus prés-élhajlító; UTILEV UT35P LPG Targonca.

Az új eszközök beszerzésével a FÉMSZER Kft. növelni tudja a hatékonyságát, gyorsabb pontosabb munkavégzésre lesz képes a modernebb eszközökkel. A hatékonyság növekedésével több megrendelői igényt tud kielégíteni és növelni tudja az árbevételét.

Támogatás forrása:

A mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén című, PM_KKVESZKOZ_2018 kódszámú pályázati kiírás keretében, a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.

A projekt tervezett befejezése: 2021.09.15.

Pályázat / eszköz

Kedvezményezett: Fémipari Szerelő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Lemezmegmunkáló műhely korszerűsítése új eszközök beszerzésével

A szerződött támogatás összeg: 14 132 678 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: A „Mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatására a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú felhívás keretében eszközbeszerzés valósult meg, amelyek az alábbiak:

  • BERMET MAXIMA 31135 hidraulikus prés-élhajlító
  • Graco MERKUR nagynyomású Airless festékszóró

Az új gépek beszerzésének köszönhetően egyes termelési folyamantok lerövidíthetőkké váltak, emellett az eddigieknél is magasabb minőségű termékek előállítása vált lehetővé, így a társaság versenyképessége a piacon tovább nő. Az új gépeknek köszönhetően magasabb megrendelésszám válik teljesíthetővé, anyagi stabilitást biztosítva a társaság számára, ami jelentősen hozzájárul a meglévő munkaerő megtartásához, esetlegesen a foglalkoztatotti létszám növeléséhez. A projekt tényleges befejezés dátuma: 2021.08.31.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.08.31.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01303

Pályázat

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVTELEP_2018 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a ”Fémszer” Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 55%-os támogatási intenzitással.

A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 64.810.626 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megyei fejlesztések, regionális beruházási pénzügyi támogatásból valósul meg.

Fémszer Kft 2600 Vác, Gödöllői út 13 szám alatti telephelyén 585m2-es műhelycsarnok épület fel. Az új, nagyobb épület lehetőséget nyújt korszerűbb, modern gépek, szerszámok üzemeltetésére. A csarnok felépítése a dolgozók számára jobb munkakörülményeket teremtett, javultak a munkafeltételek, hatékonyabb lesz a gyártás.

A fejlesztés a PM_KKTELEP_2018/170 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósult meg.

A projekt befejezési dátuma: 2021. június 29.