Pályázat

Tisztelt Látogató!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVTELEP_2018 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a ”Fémszer” Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 55%-os támogatási intenzitással.

A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 64.810.626 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megyei fejlesztések, regionális beruházási pénzügyi támogatásból valósul meg.

Fémszer Kft 2600 Vác, Gödöllői út 13 szám alatti telephelyén 585m2-es műhelycsarnok felépítését végzi el. Az új, nagyobb épület lehetőséhet nyújt korszerűbb, modern gépek, szerszámok üzemeltetésére. A csarnok felépítése a dolgozók számára jobb munkakörülményeket teremt, javulnak a munkafeltételek, hatékonyabb lesz a gyártás. A Fémszer Kft a jelenleginél is  magasabb színvonalú szolgáltatást fog nyújtani.

A fejlesztés a PM_KKTELEP_2018/170 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósul meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. augusztus 20.


 

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu